Kontaktuppgift

Är detta intressant, maila till fredrik.neuman@saabgroup.com
så kommer du med i mailkallelsen som skickas ut minst en vecka innan varje pass.

crossfit

Rekord igen


Ett starkt gäng efter backintervaller under hösten 2015

Summeringen av år 2015 är att vi körde tillsammans 109 st pass, REKORD!
Flera nya kollegor har dessutom hittat till våra pass och variationen av träningen har ökat än mer. Det vi håller fast vid är att passen skall kunna ge alla en god träningsstimulans utifrån just ens egen förmåga. Passen läggs alltid upp så att alla kan delta och anpassas efter just sin kapacitet.

Nu ser vi framemot 2016 då vi planerar att genomföra 3 pass per vecka (måndag, onsdag och fredag) alltid med utgångspunkt Hägernparken och starttiden kl.11.30. Detta endast till en kostnad av er egen svett ;-)

/Train today for the challenges of tomorrow!

År 2014 rekordaktivitet! nu dags för våren 2015

Totalt genomfördes 83st lunchträningspass under 2014. Detta firade vi med en avslutning med stafettlekar, glögg, pepparkakor, korv med bröd och en avslutande bastu. Tack alla som deltagit under året och välkommen till vårsäsongen som redan är i full igång med två stycken ledda gruppass i veckan. Nyhet för denna säsong är att vi kommer varje vecka kör samma tid på onsdagar kl.11.30 i Hägernparken och sedan pass nummer två på varierande veckodagar. Träningsformen fungerar för alla så varmt välkomna att komma och prova.


Delar av gänget vid avslutningspasset 2014 den 19 december.

Höstsäsongen 2014 fullt igång

Nu är lunchträningen för fullt igång efter en härlig sommar och en bra vår säsong. Totalt lyckades vi som grupp prestera cirka 13 000 minuters träning på lunchpassen under våren. Vi avslutade säsongen lite annorlunda med ett Zumba pass med duktiga Ida som fick leda oss i rytmerna.


Från sommaravslutningen, där takt och koordination sattes på prov.

Nu under hösten och vintern kommer två pass i veckan köras, bara att höra av sig om ni vill bli med på mailkallelsen som går ut veckan innan.
Roligt när lite nya ansikten dyker upp, vilket det gjorde under vecka 37 då vi körde ”Bring a Friend” pass.


Gänget efter genomfört
”Ta med en vän” passet, ser fram emot att se er igen!

/Ses där ute!

Vårens profil Lena Fors

Klicka på bilden för en kortare intervju med Lena.
/Trevlig sommar önskar Fredrik x2

Aktuellt inom AT Fritid’s Crossfit verksamhet

Lunchträningen fortsätter obehindrat i höstrusket, inget dåligt väder bara dåliga kläder
Två ledarledda pass per vecka kommer att köras hela hösten/vintern. Så kom och ta chansen även ni som ej hittills varit med på denna intensiva och anpassningsbara träning som dessutom är helt gratis!!!
För mer info och ytterligare kontakt se kontaktuppgifterna.

För att ge lite ny motivation och inspiration har följande film tagits fram som visar ett träningspass.


Låt dig inspireras av vår senaste film från ett pass. Ses där ute!
/Train today for the challenges of tomorrow

Bakgrund
Vi var ett gäng som körde igång med lunchträning under 2012 totalt så blev det ett 30tal pass främst inriktat på löpning. Till 2013 skapades en sektion inom AT Fritid och stödet från föreningen har möjliggjort det vi har idag. Vilket har resulterat i en verksamhet som är inriktad mot crossfit* inspirerad träning.Större delen av passen är upplagda som ett intensivt cirkelträningspass där främst egen kroppsvikt används som belastning i styrkeövningarna och löpning som konditions moment. Vi har dessutom tillgång till lokalen Hägern för ombyte och dusch.Idag är vi ett 15-tal deltagare på varje pass och då alla övningar är anpassningsbara fungerar det oavsett nuvarande fysik förmåga.


Klicka på bilden för att se videofilm (OBS! Högupplöst)

* Crossfit är en kombination av styrke-och konditionsträning och bygger på funktionella övningar som utförs under hög intensitet och med konstant variation. Det är ett slags hybrid av tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och sprinting och syftar till att skapa en så komplett och allsidig atlet som möjligt. Träningen är därför särskilt populär inom militären, polisen och räddningstjänsten samt bland kampsportare.”

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Crossfit

Train today for the challenges of tomorrow!
Mvh / Fredrik Neuman & Fredrik Martinsson

Crossfitsektionen AT Fritid

Chanel scent developed any story can't be cloned : chanel replica In ° 5 scent, which usually includes the particular really like account, but in addition any affirmation regarding type promise. Using a individual amount being a identify, because the twice Chemical emblem, basic and also genuine jar holds simply by perfumer Ernest chanel replica modulation formulation inside 1921. That is a great summary regarding style simply by greater than 70 forms of components mystical formulation modulation out there which it "smells being a chanel replica sale, inches That is adequate to produce every one of the boredom regarding standard scent right away out of date.